Servicii

servicii-hero.webp

Consultatia stomatologica

Consultatia stomatologica are ca obiectiv primar formarea unei lagaturi de tip medic-pacient si presupune evaluarea starii de sanatate orala stabilindu-se astfel, dupa caz, un diagnostic urmat de un tratament.

Obiectivele consultatiei stomatologice:

  • Intocmirea unei fise individuale in care se precizeaza informatii legaate de statusul actual al viitorului pacient. Tot in cadrul fisei se cer informatii despre starea generala de sanatate a pacientului, eventualele tratamente de natura medicala pe care acesta le urmeaza, precum si un scurt istoric al problemelor de natura stomatologica.

  • Pacientul va explica apoi direct problemele stomatologice existente sau aspecte legate de dantura de care acesta este nemultumit iar medicii din cadrul cabinetului nostru vor veni cu solutii eficiente.

  • Cunoasterea nevoilor pe termen scurt si lung al pacientului si a preferintelor acestuia cu privire la tratament (intervale orare disponibile, frecventa tratamentului etc)

  • Daca tratamentul de urmat o impune, se recomanda efectuarea unui consult de specialitate ( chirurgie, implantologie etc) sau a unor investigatii de specialitate.

Este recomandata o consultatie stomatologica de 2 ori pe an chiar daca nu considerati ca aveti vreun fel de afectiune dentara. Unele probleme stomatologice prezinta semne pe care doar medicii dentisti le pot identifica.