Despre noi

despre-noi-hero.webp

Consultația stomatologică

Consultația stomatologică are ca obiectiv primar formarea unei legături de tip medic-pacient și presupune evaluarea stării de sănătate orală stabilindu-se astfel, după caz, un diagnostic urmat de un tratament.

Planul de tratament

Deseori, pacienții apelează la medicul dentist atunci când apar dureri. Din păcate, după rezolvarea urgenței, din lipsă de timp, unii pacienți nu mai acordă atenție sistemului lor dentar, iar problemele se amplifică.

Igienizarea dentară

Păstrarea unei igiene dentare reprezintă primul pas în menținerea sănătății bucale. Tartrul dentar nu se poate îndepărta prin metode de igienă obișnuite, ci doar în cadrul cabinetului stomatologic de către medicul dentist.

Cum te putem ajuta

Acest spațiu dedicat tratamentelor stomatologice și zâmbetelor a luat viață din dorința de a le oferi pacienților noștri ceea ce ne-ar plăcea și nouă să primim la rândul nostru.

Ne-am dorit să fim cât mai accesibili pentru pacienții noștri, astfel că am poposit în centrul orașului, mai exact în zona Bulevardului Decebal.

Am evitat aglomerația urbană, dar avem acces la multiple mijloace de transport: troleu, metrou , tramvai, autobuz. Indiferent de ce preferați, ne gășiți aici, pe Stradă Dristorului nr. 6, bloc B14, parter, cu intrare din stradă.

Designul cabinetului este unul minimalist, confortabil și luminat. L-am amenajat în așa fel încât să ne simțim cu toții foarte bine: pacienții și echipa.

despre-noi.webp
poza6.webp
poza2.webp
poza3.webp
poza4.webp
poza1.webp

Despre noi

Echipa noastră este unită și entuzistă. Adorăm să fim mereu în contact cu tot ce este nou în stomatologie, așa că participăm constant la cursuri de educație continuă, congrese din țară și din străinătate. Toate acestea pentru a vă putea oferi cele mai noi tehnici de tratament.

Oferim tratamente durabile și moderne, la cele mai înalte standarde de calitate. Experiența medicilor noștri este vitală în alegerea tratamentului ideal pentru dumneavostră.

Relația dintre medicii și pacienții noștri este una foarte apropiată și bazată pe încredere, respect și pe conștiința lucrului bine făcut.

Tratamente

Tatamentele pe care le oferim se adaptează tuturor disponibilităților financiare. Echipa noastră vă oferă o gamă diversificată de variante de tratament, în așa fel încât să beneficiați de cel mai bun raport calitate-preț. Recunoașterea de către pacienții noștri a calității pe care o oferim este cea mai importantă. Suntem onorați când suntem recomandați familiei și prietenilor. Este cel mai bun etalon pentru noi că facem bine ceea ce facem și, bineînțeles, cu suflet.

Contactează-ne!

Dacă doriți să intrați în legătură cu noi, puteți folosi formularul sau să ne contactați la unul dintre numerele de telefon de mai jos.

Vă așteptăm cu multe zâmbete!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.