Servicii

servicii-hero.webp

Extracția dentară

Deși stomatologia modernă permite în multe cazuri evitarea extracției dinților, uneori este inevitabilă. În cazul dinților care nu mai pot fi tratați, pentru evitarea amplificării problemelor stomatognate, extracția dentară este unică soluție.

Implantul dentar

Ce este implantul dentar?
Implantul dentar este o piesă din titan, zirconiu sau alt material 100% compatibil cu organismul uman, care ține loc de rădăcina a dintelui, fiind cea mai bună metodă de a înlocui un dinte pierdut.

Fast & fixed / All-on-4 / All-on-6

În cazul în care va confruntați cu pierderea dinților, medicul specialist din cadrul cabinetului nostru stomatologic din sectorul 3, zona Bulevardului Decebal, ar putea să vă vorbească despre alegerea sistemului de implant dentar.

Consultația stomatologică

Consultația stomatologică are ca obiectiv primar formarea unei legături de tip medic-pacient și presupune evaluarea stării de sănătate orală stabilindu-se astfel, după caz, un diagnostic urmat de un tratament.

Planul de tratament

Deseori, pacienții apelează la medicul dentist atunci când apar dureri. Din păcate, după rezolvarea urgenței, din lipsa de timp, unii pacienți nu mai acordă atenție sistemului lor dentar, iar problemele se amplifică.

Igienizarea dentară

Păstrarea unei igiene dentare reprezintă primul pas în menținerea sănătății bucale. Tartrul dentar nu se poate îndepărta prin metode de igienă obișnuite, ci doar în cadrul cabinetului stomatologic de către medicul dentist.

Fluorizarea

Fluorizarea profesioanală este procedura stomatologică cu cel mai bun rezultat în prevenirea cariei dentare, fluorul fiind până în prezent singurul element cu proprietăți carioprofilactice certe.

Sigilarea dinților

Sigilarea dinților reprezintă un tratment inovator, adresat atât copiilor cât și adulților, care previne apariția cariilor. Sigilarea presupune acoperirea, cu o substanță performantă, a șanțurilor măselelor.

Albirea dentară profesioanală

Tratamentul de albire dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, acest fapt fiind o reacție a importanței tot mai mare pe care societatea contemporană o acordă înfățișării exterioare.

Fațetele dentare

Fațetele dentare sunt mici piese realizate din ceramică și aplicate pe suprafață dintelui de către medicul dentist, cu scopul de a îmbunătății aspectul dinților.

Obturația fotopolimerizabilă

Obturația fotopolimerizabila (plombă) reprezintă modalitatea de restaurare protetică prin care, unui dinte cariat, i se redă fizionomia și funcționalitatea normală și naturală.

Tratamentul endodontic

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub denumirea de tratament de canal reprezintă o succesiune de proceduri stomatologice care au ca și scop eliminarea infecției de la nivelul pulpei dentare.

Coroană metalo-ceramică

Protetica dentară oferă numeroase variante de restaurare funcțională a dinților grav afectați de carie sau a celor lipsă.

Coroană de zirconiu

Coroanele de zirconiu sunt ideale pentru restaurarea tuturor dinților, inclusiv în zona frontală, deoarece sunt cele mai estetice și durabile.

Coroană dentară provizorie

Coroana provizorie este o lucrare temporară care se cimentează provizoriu în cavitatea bucală, în poziția în care a fi fixată coroana definitivă, pe periaoada în care lucrarea dentară este în lucru.

Pivotul dentar

Pivotul dentar reprezintă un dispozitiv protetic care are ca și rol reconstruirea dinților fracturați sau cariați. Ulterior, pivotul va fi acoperit cu o coroana dentară.

Gutiera bruxism

Bruxismul sau scrâșnitul dinților constituie un obicei patologic care se poate manifestă în orice moment al zilei, dar mai ales noaptea, care poate avea consecințe ce se numără printre cele mai neplăcute.

Aparatul dentar

Aparatul ortodontic (dentar) reprezintă sistemul prin intermediul căruia medicul ortodont aplică o forță pe dinți pentru a-i deplasa în poziția corectă și a schimbă dinamică și relația dintre aceștia.

Proteza acrilică

Zâmbetul este accesoriul care complimentează cel mai bine chipul, absența completă a dinților fiind de neimaginat.